Sommar & blåbär

.
Appropå att baka. Jag vill baka och jag vill ha sommar! Och blåbär! Kära någon vad gott  att sitta och äta blåbärsmuffins på bryggan i sommarstugan... ♥

Baka baka liten kaka

.
Jag är så himla sugen på att slänga i någon deg i Kitchen Aiden och baka något riktigt gott! Synd bara att hela köket täcks av ett diskberg i storlek XXL att ta tag i först. Varför kan man inte bara få göra det roliga? ;-)
Bakbunkarna ovan är från Ib Laursen.

Vintage

.
Boråstapeter har en skapligt ny tapetserie med namnet Vintage - himla fint! Gillar särskillt tapeten med text på, kanske något för en fondvägg i vår glasveranda? Det fanns också riktiga roliga bårder som såg ut som tyg och spets. Har länge fått allergisk reaktion bara av att höra ordet bård men dessa var faktiskt riktigt fina. Lite plottriga för min stil men garanterat roliga hemma hos någon med den stilen :-) Bildkälla

En Söderhamn och en Billy tack ;-)

Min fina hemstad Söderhamn har fått en egen serie med soffor och fåtöljer på IKEA! Jag gillar schäslongen och hörnfåtöljen bäst ;-)

Till salu!

Här kommer ett inlägg med lite möbler och prylar som inte kommer få plats i huset utan söker ett hem hos någon annan!Jag lägger upp det här först och på blocket om någon vecka. Vänner och lulebor som kan hämta möblerna själva prioriteras först men om det är någon snäll Söderhamnare som är intresserad av någon inte alltför stor pryl kan vi eventuellt ta med det hem i slutet av maj :-)
.
Släng in en kommentar eller maila mig på elin_strandlund@hotmail.com om ni är intresserad av något :-)
.
.
♦ 3-sits soffa från IKEA/Ektorp. Är i fint begagnat skick. Vit & beige klädsel följer med. Pris 2000:- SÅLD!
.
.
Stor spegel med vit ram. Strlk ca. 145 cm x 87 cm. Pris 500:-SÅLD!
.
.
Köksmöbler - vitt bord med utdragsskivor och 4 pinnstolar. Lite kantstött här och där :-) Strlk bord utan utdragsskiva: längd 120 cm bredd 80 cm Med utdragsskivor: längd 180 cm bredd 80 cm.  Pris för allt 800:- SÅLD!
.
.
Tallrikshylla. Strlk: ca 110 x 70 cm Pris 400:- SÅLD!
.
.
Vitrinskåp Strlk: 180 cm högt och 40 cm djupt/brett Pris 500: SÅLD!-
.
.
2 sängbord från IKEA. Strlk 80 cm högt bredd/djup 40 cm. Fint skick, pris för bägge 500:- SÅLD!

Kakel

.
Kakel - Hoja vad det finns att välja på. Ändå är valet till blivande köket inte så svårt. Har länge velat ha vitt fasat kakel omlott med ljusgrå fog ända upp till taket och Erik har gett godkänt ;-D  Bild från Tibro kök - liknande kakel men med vit fog

Love mail

.
Finaste bröllopsinbjudan någonsin! Flaskpost & en liten linblomma inrullad i brevet - det blir bröllop i Hälsingland i sommar ♥

Tjuvkik - Köket

.
Här kommer en tjuvkik på vårt blivande kök som det ser ut idag! Lyckan att ha diskmaskin ska jag njuta av i de få veckor den ska få stå kvar när vi flyttat in. Sen kommer nämligen hela väggen till höger i bild blåsas ut så att köket blir stort och öppet mot matsal och nära till vardagsrummet. Under plastmattan hoppas vi att det fina trägolvet finns kvar och tillsammans med takhöjden, ny färg på väggarna, ett helt nytt kök och fönster i alla 4 väderstreck hoppas jag att det kommer bli ett riktigt drömkök :-)

På vänt

.
Det är svårt att ta några inspirerande bilder i lägenheten nu. Hallen och förråden blir mer och mer fyllda med flyttkartonger. Drygt 2 1/2 månad kvar till flytt! Längtar så det är inte klokt ♥ Mycket grejer som ska flytta med finns redan i Hälsingland, bl.a. 2 stolar, ett pelarbord som ska målas, mitt fina skrivbord och ett halvmånebord. Allt hyr in sig i mammas garage än så länge. Ändå är det en del som inte kommer få plats! Tänkte ha ett litet "Till salu-inlägg" om någon här är intresserad :-)

RSS 2.0