Final countdown

.
Bild från sist vi tog examen - närmare bestämt studentbalen 2008! :-)
.
Nationell klinisk tentamen för sjuksköterskor, NKSE - CHECK!
Publicerad c-uppsats - CHECK!
Slutbedömning av slutpraktiken - CHECK!
Hela jäkla sjuksköterskeprogrammet - CHECK!
.
Tekniskt sett är jag alltså numera färdigutbildad sjuksköterska... Holy moly! :-D
På lördag väntar examenscermonin och hela fina familjen kommer upp och firar mig och Erik (som också tar sin AT-examen på lördag!). På söndag flyttar vi hem och inväntar inflyttningsdatumet till vårt drömhus och en underbar sommar... :-)
.
Livet kan helt enkelt inte bli bättre just nu ♥

Blod, svett och tårar

Nu finns vårt examensarbete, c-uppsatsen, publicerad för allmänheten! Det är med stor lättnad och stolthet kan jag säga :-) HÄR finns den att läsa för den som är nyfiken! Titeln är "Patienters upplevelser av vården vid hjärtinfarkt", ett val som kom ganska naturligt då jag jobbat på HIA och Linn ska jobba i ambulansen i sommar. Aldrig hade det gått så smärtfritt som det faktiskt gjorde utan min fantastiska skrivpartner Linn, finare får man leta efter och vilken grym sjuksköterska hon kommer bli! Hoja ;-)... ♥

Examenstips!

.
Ett tips till er som tar examen/studenten i år och önskar er en likadan älskling som jag har - en Kitchen Aid - kan jag tipsa om att de just nu säljs för ett kanonpris på Cervera :-)
.
Brukar få lite frågor om jag tycker den funkar bra och om den används eller bara står och samlar damm - mitt svar är: Ja den är bra! Alla bröd- och bulldegar jag knölat ner i min KA har den klarat av med bravur, en grej som skiljer KA från maskiner med starkare motorer är att KA även vispar/knådar/blandar även små satser bra. Något de starkare maskinerna brukar vara sämre på. Perfekt för mig som både vill kunna baka bröd men också småkakor, vispa grädde snabbt o.s.v. Jag använder min KA flera gånger i veckan och eftersom den är så snygg får den alltid stå framme och göra mig glad när jag ser den.
I love my KA ♥

Det snurrar på

.
Nu snurrar allt på i en väldig fart! Det händer SÅ mycket roligt nu :-) Om 2 veckor har jag slutbedömning på praktiken, 2 dagar senare tar jag examen från sjuksköterskeprogrammet och dagen efter blir jag åter hälsingebo ♥ Inflytt i vårt fina hus blir i slutet av juni, tänk att när jag skrev det här var det 7 månader kvar och nu drygt 1 - Lycka!
.
Sen funderar jag på att ev. byta bloggnamn alt. starta en ny blogg. Där kommer det bli en massa härlig inredning och renovering från huset och om vårt skärgårdsliv förstås, hang on ni tillgivna bloggläsare :-) Fram tills dess ligger jag fortsatt lågt här på bloggen och koncentrerar mig på praktiken och att packa ner hela livet i flyttkartonger som snart fraktas 70 mil söderut ♥

RSS 2.0