Photoshop

Bild lånad från moderskeppet.se
Jag skulle så gärna vilja köpa och lära mig Photoshop! Jag älskar som sagt fina bilder och extra kul blir det förstås om man tagit dem själv :-) Såg en "crash course" i PS på nätet och fy vad jag blir sugen! Drygt 2000:- för studentversionen känns sådär men kanske är det värt pengarna?
.
Finns det någon av er som har erfarenhet av PS, positivt eller negativt? Är det någon vits för en rookie som jag att köpa det? Vilken version använder ni?

Kommentarer
Postat av: Melinda - Mamma till Maja ♥

Jag skulle också vilja ha och KUNNA det! Skulle lätt behöva gå en kurs eller nåt för att fatta allt som det innebär ;) haha

2011-09-07 @ 00:01:03
URL: http://melindawingren.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har PS, men kan inte använda det. Tycker det är väldigt invecklat, men det går säkert bra om man ger sig den på att lära sig. Dessutom kan man ju göra riktigt coola bilder ;)

2011-09-07 @ 16:16:35
URL: http://theresebodin.blogg.se/
Postat av: Elin

Sv: Jo jag tittade ju på en typ instruktionsfilm och det verkar vara mycket knappar och funktioner ;-) Kanske värt med tanke på hur snygga bilder man kan fixa :-)

2011-09-07 @ 16:40:23
URL: http://elinhjartaerik.blogg.se/
Postat av: Sussi - Fullt upp i mammalivet!

Jag älskar det! Inte så ofta man hinner sitta och pilla så mycket med alla funktioner, men det mest grundläggande i alla fall :)

2011-09-09 @ 05:53:44
URL: http://sussey.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0