Helt okey!

l
.
Känns heeelt okey att sitta och räkna läkemedelsräkning inför tentan nästa vecka när världens finaste sambo överaskar en med så här fina gubbar. Mmm! ♥

Sockersött

Var en sväng på stan idag och hittade de här ursöta bakmåtten i porslin hos Indiska. Had to have ♥ Idag har vi även haft examination på vår c-uppsats! Vi fick fin beröm av både handledare och examinatorn och nu ska det förtydligas lite i diskussionen och en ny rubrik filas till - sen-är-det-klart! 10 veckors slit är snart färdigsällt, helt otroligt. Känner att jag helt klart var värd bakmått som matchar det fina kakfatet idag ;-)

The sea house

Gillar dessa fina löpare & sittdynor från HM Home, skulle passa fint till den där trädgårdsgruppen i ett hus vid havet... ;-)

Trädgård'shäng 2012

.
Det känns helt galet att säga att vi i sommar kommer ha en hel trädgård att pyssla i :-) Där vill jag ha ett litet land med massor av grönsaker och kryddor, plantera fina blommor, sitta ute i solen om mornarna och äta frukost och dra fram grillen när man kommer hem från jobbet ;-) Halva tomten är omgiven av en stor syrén-häck vilket för mig är 100% sommar... Ser fram mot att sitta där i trädgården och pusta ut av all renovering och sniffa syrén ;-)
Jag har börjat spana på fina trädgårdsmöbler och fastnade för de här ovan! Så fint med kryss i stolsryggarna :-)
Kommer från Jysk.

Snart är du här

.
... Sommaren 2012 - Hoppas du blir den bästa någonsin ♥

Paris baby

.
Här är lite pic's på pryttlar jag inspireras av hemma just nu. Silverkrukan med olivträdet i förtjänar en bättre bild (och så lär det bli eftersom jag även bunkrat 2 mindre som ska stå i glasverandan). Lilla Eiffel-tornet sätter igång mina Paris-drömmar - ska det bli en weekend i sommar mån tro? ♥ Tycker över huvud taget det är lite Frankrike över hela vardagsrummet just nu. I någon skruvad kombination så klart ;-)

Sweet!

Idag är en riktigt härlig dag :-) Idag lämnade nämligen jag och fina Linn in vår färdiga c-uppsats till examinatorn! Även om den inte är godkänd ännu känns det som en otrolig lättnad att kommit såhär långt. Som om inte det vore nog har jag dessutom fått mitt första jobb som sjuksköterska i sommar! :-D Ett alldeles nytt ställe som jag inte jobbat på som USKA tidigare vilket känns både spännande och otroligt roligt. Ser verkligen fram mot sommaren!
.
Som belöning för allt slit med c-uppsatsen klickade jag hem något jag suktat efter länge -  ett sockervaddsrosa kakfat från Ib Laursen ♥ Velade en stund om jag skulle ta ett vitt men den här gången gick rosa segrande ur den striden ;-) Hinner det komma till helgen ska jag inviga det tillsammans med muffins jag har tänkt baka utifrån ett nytt recept :-)
.
Beställda fatet (som brukar vara lite småstruligt att få tag i rosa) härifrån!

Kämpa kämpa kämpa

.
Jag är inte död, tvärt om faktiskt!
.
I torsdags tog jag & Erik flyget hem till Hälsingland och hade en underbar långhelg på hemmaplan. Förutom att njuta av det underbara vårvädret med plusgrader och sol gosade vi med nytillskottet Greta, fyndade ett fint halvmånebord, åkte förbi och spanade på finaste-huset-i-världen x antal gånger, fikade med vänner och hann umgås med släkten. Var inte superglad igår när vi landade i -15 grader och inte en gnutta vårkänsla men Luleå made it up for it genom att bjuda på ett hejdundrande norrsken! Jag gillar alla delar av norrland ♥
.
För övrigt börjar vi se ett slut på c-uppsatsen, har vi tur kan det vara över om några veckor! Och om 3 månader smäller det... Är jag sjuksköterska och nybliven villaägare återstår att se. Ett som är säkert är då att inspirationen att blogga kommer höjas markant för min del om de där 3 månaderna, fram tills dess fortsätter jag på sparlåga ;-)

RSS 2.0