Vardagsrummet/Matsalen före & efter

Mäklarens före-bilder...:
 
Här kommer lite bilder från vårt vardagsrum/matsal! Än är det inte riktigt färdigt men en bra bit på vägen har vi absolut kommit! Lägger in några före-bilder så kanske ni själva ser att rummet som det är nu tidigare bestod av två rum. Det vi har gjort är att ta ner en bärande vägg, satt upp limträbalk i taket, brutit upp golven och tagit fram orginalträgolvet  som fanns under i bägge rummen, trägolvet har sedan slipats och behandlats, väggarna tapetserat och höga lister som det redan fanns i det förra vardagsrummet har satts upp i hela "det nya rummet". Istället för två små har det alltså blivit ett stort rum, drygt 10 x 4,5 m som så småningom kommer ha fönster mot alla väderstreck. Så småningom kommer nämligen matsalen att öppnas upp mot köket som ska bytas ut och renoveras - vi tror att det kommer bli SÅ bra! :-)
 
Ni får ha överseende med lite skarvsladdar, tavlor och lampor som inte är uppsatta och dyl. - småfix som vi inte tagit tag i ännu ;-) Hur som älskar vi verkligen vårt hus, det blir precis så fint som vi hoppats på ♥
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sussi - Livet i söder!

ÅH så fint! Vad har ni behandlat golvet med efter slipning? Ska vi med göra när vi fixar vardagsrummet nämligen!

Svar: Tack! Vi använde Osmos dekorvax och hårdvaxolja! Stackars Erik gnuggade hela golvet med en liten svamp men snyggt blev det och tydligen ska det vara väldigt tåligt också :-)
Elin

2012-10-23 @ 19:15:56
URL: http://sussey.blogg.se
Postat av: Johanna

Gud så fint ni fått det! Vårt hus var 10x värre än mäklarbilderna du visar haha! Här snackar vi om ärtsoppsgrön panel. Usch!!! Vi är inte heller färdiga överallt men det kommer. Med hus blir man sällan helt färdig ;-). Kram!

Svar: Tack så mycket :-) Faktiskt så var väl de här rummen egentligen i bäst skick men ärtsoppsgrön panel låter ju riktigt spännande ;-D Nä, färdig lär man aldrig bli men bitvis i alla fall ;-)
Elin

2012-10-24 @ 19:43:42
URL: http://passionforpoison.blogg.se
Postat av: Lottis

Super fint och mysigt!

Svar: Tack så mycket! :-)
Elin

2012-10-28 @ 08:11:53
Postat av: Maja

Jättefint! Var kommer den fina matsalsgruppen från?

Svar: Hej Maja! Både bordet & stolarna kommer från IKEA, Norden & Norrnäs heter de :-)
Elin

2012-11-16 @ 21:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0